Gulf Sigorta müşterilerimiz arasına katıldı

1962 yılından beri dünyanın önde gelen uluslararası sigorta şirketlerinden biri olan GULF INSURANCE GROUP K.S.C.P’ yatırımı olan Gulf Sigorta’nın iş süreçlerini yönetmek için Emakin BPMS’i tercih ettiğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

Gulf Sigorta Grubu hayat ve hayat dışı sigorta faaliyetlerin yanı sıra takaful sigortaları ile de, hem genel prim, hem de net prim üretimi bazında Kuveyt’in en büyük sigorta grubudur. Gulf Sigorta, Kuveyt, Ürdün, Bahreyn, Mısır, Türkiye, Cezayir, Suriye, Irak, Lübnan, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki şirketleriyle Ortadoğu ve Kuzey Afrika’nın en büyük sigorta ağlarından biri haline gelmiştir.

Gulf Sigorta artık acenteleri ile arasında çok daha hızlı koordinasyon ve verimli yönetim sağlamak için teklif talebi, risk teftiş, reasürans, limit & komisyon, kuver vb. iş süreçlerini Emakin BPMS ile yönetecek.

Gerçek zamanlı bildirim ve hatırlatmalar, kapsamlı raporlama, müşteri taleplerinin (web formları, eposta, sms, …) otomatik karşılanması, kategorilendirilmesi, ilgili kişilere iletilmesi ve diğer sistemlerle entegrasyonlar gibi zengin özellikleri ile Emakin BPMS sigortacılık sektöründe birçok sürecin yönetimini kolaylaştırarak firmalara çeviklik kazandırır.

Siz de Emakin BPMS kullanarak iş süreçlerinizi tek platform üzerinden yönetmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Emakin BPMS Sigorta Çözümleri Emakin BPMS Sigorta Çözümleri

By Ecem Kurumsuz 15 Apr, 2024
We're absolutely thrilled to announce that we'll be exhibiting at the UNLOCKPOTENTIAL @BEYOND2024 segment of the 4th BEYOND Exhibition in Thessaloniki this April.
innovation days
By Ecem Kurumsuz 21 Dec, 2023
Emakin was at Huawei Cloud Retail Industry Innovation Day!
Share by: