Peli Parquet, değerlendirme süreci yönetimini Emakin ile gerçekleştiriyor

MDF ve parke üretimi ve ihracatı ile Türkiye pazarının önde gelen markalarından biri olan, dünya pazarlarında rekabet edebilecek kalitede çay/kahve filtre kağıdı ile akü seperatör kağıdı üretebilen dünyadaki üç üreticiden biri olan Peli Parquet, üretim kalitesini arttırmak için dijital dönüşümün gücünden yararlanıyor. Kurum içindeki iş süreçlerinin yönetiminde Emakin’i kullanmaya başlayan marka, ilk aşamada öneri yönetimi için özel bir iş akışı oluşturdu. Çalışanların üretimden yönetime pek çok konuda öneride bulunarak şirket kalitesinin gelişimine katkıda bulunmasının hedeflendiği projede, öneri girişi, değerlendirme ve ödül adımları dijital ortamda gerçekleşiyor.

Başta zaman olmak üzere, kurum kaynaklarını verimli kullanmak için dijitalleşmenin önemini vurgulayan Vezirköprü Orman Ürünleri ve Kağıt A.Ş. (*) Bilgi Teknolojileri Müdürü Orhan Eraytaç Endüstri 4.0 ile her şeyin internet bağlantılı hale geldiğini paylaştı. Yazılımın çok büyük bir güç olduğuna değinen Eraytaç, gelecekte ayakta kalabilmenin dijital dönüşümün hızına bağlı olduğunu ifade etti. Geliştirme süresinin uzunluğunun şirketler için bir dezavantaj olduğuna vurgu yapan Eraytaç “Az kod ile çok iş üretebilme (low-code development) dönemindeyiz. Bu nedenle Emakin’i tercih ettik, süreçlerimizi Emakin üzerinde hayata geçirmeye başladık. Verimliliğimizi kısa zamanda arttırmayı, böylece yeni fikirlere ve projelere daha kolay erişebilmeyi hedefliyoruz” diyor.

(*) Peli Parquet, Vezirköprü Orman Ürünleri ve Kağıt A.Ş. markasıdır.

By Ecem Kurumsuz 15 Apr, 2024
We're absolutely thrilled to announce that we'll be exhibiting at the UNLOCKPOTENTIAL @BEYOND2024 segment of the 4th BEYOND Exhibition in Thessaloniki this April.
innovation days
By Ecem Kurumsuz 21 Dec, 2023
Emakin was at Huawei Cloud Retail Industry Innovation Day!
Share by: