ETS Tur Süreçlerini Geliştirmek İçin Emakin BPM’i Tercih Etti

Turizm sektörünün öncü ve yenilikçi firması ETS Tur, Emakin BPM ile çalışmayı seçti. Türkiye’nin vizyoner seyahat ve turizm kuruluşu olan ETS Tur, her yıl yurt içinde ve yurt dışında paket tur ve otel konaklama hizmeti veriyor. Aynı zamanda binlerce otelinde satış ve pazarlamasını gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda, Emakin BPM ’de öncelikle fatura yönetim süreci hayata geçirildi. On binlerce firmadan gelen kağıt fatura ve e-faturalar tek bir ortamda toplanarak, otomatik olarak dağıtılması sağlandı. Böylece ilgili tüm birim ve kişiler sisteme dahil olarak faturaları hızlıca onaylayabiliyorlar. Bir yandan da sürecin takibini tek bir platform üzerinden gerçekleştiriyorlar. Ayrıca farklı kriterlerle arama özelliği ile kolayca raporlama yapılabiliyor.

ETS Tur, sektördeki farkını bir kez daha ortaya koyarak Emakin BPM’de iş süreçleri geliştirmeye devam ediyor. Kağıt ortamındaki süreçlerini Emakin BPM ile dijitalleştirdikçe, iş gücünden tasarruf ediyor, verimliliğini arttırıyor ve uluslararası pazarda rekabet gücünü artırmaya devam ediyor.

By Ecem Kurumsuz 15 Apr, 2024
We're absolutely thrilled to announce that we'll be exhibiting at the UNLOCKPOTENTIAL @BEYOND2024 segment of the 4th BEYOND Exhibition in Thessaloniki this April.
innovation days
By Ecem Kurumsuz 21 Dec, 2023
Emakin was at Huawei Cloud Retail Industry Innovation Day!
Share by: