6Kare ve Nuru-Tech İş birliği ile Avrupa’ya Yeni Bir BPM Bakış Açısı Geliyor

Türk esnekliği ile Avrupa kalite anlayışını bir araya getirme vizyonuyla kurulan Nuru-Tech, Avrupa iş dünyasıyla Türk yazılım firmalarını arasında köprü oluyor.

Bu doğrultuda 6Kare Bilgi Teknoloji ve Nuru Tech , Avrupa iş dünyasında artan BPM (İş Süreçleri Yönetimi) yazılımı ihtiyacına yanıt verebilecek Emakin BPM ürünü için iş ortaklığı imzaladı.

Avrupa iş dünyasında, iş süreçleri yönetiminde bazı temel ihtiyaçların bugün artık acil bir gereksinime dönüştüğü bir gerçek. Örneğin, büyüyen şirket yapısı ve iş hacmiyle paralel olarak artan entegrasyon ve ek geliştirme ihtiyaçları için için low-code mimari… Ayrıca grup şirketi ya da iştirakler için multi-tanent altyapı, çoklu dil desteği bunlardan sadece bazıları.

Bu noktada, Avrupa pazarında kurumsal (enterprise) şirketlerin süreç yönetimi ihtiyacını uygun şekilde karşılayacak kapasite ve çeşitlilikte BPM yazılımı bulmak gittikçe güçleşiyor. Bugün birçok kurumsal şirkette, üzerinde 700’den fazla çalışan süreçle kalitesini ispat eden Emakin BPM, bir yandan da her yıl çıkardığı yeni versiyonla pazara yenilikler, yeni özellikler getirmeye devam ediyor. 

birliğiyle Avrupa iş dünyasının artan iş süreçleri yönetimi yazılımı ihtiyacı için nitelikli ve sürdürülebilir çözümler sunacak.

By Ecem Kurumsuz 15 Apr, 2024
We're absolutely thrilled to announce that we'll be exhibiting at the UNLOCKPOTENTIAL @BEYOND2024 segment of the 4th BEYOND Exhibition in Thessaloniki this April.
innovation days
By Ecem Kurumsuz 21 Dec, 2023
Emakin was at Huawei Cloud Retail Industry Innovation Day!
Share by: