Medkon Lines’ta Emakin Satın Alma Süreci Canlıya Geçti

Ülkemizin, uluslararası deniz ve kara taşımacılığı sektöründeki güçlü markalarından Medkon Lines’ta Satın Alma Süreci Emakin BPM (İş Süreçleri Yönetimi) platformunda canlıya geçti.

Uygulama kapsamında, satın alma talep girişi, teklif toplama-karşılaştırma, fatura onay yönetimi, muhasebeleştirme ve raporlama aşamalarının tüm adımları Emakin Emakin ‘de kurgulandı.

Satın alma süreci yönetimi Satın alma süreç yönetimi projesi ile dünyanın neresinden olursa olsun, tüm gemi  ve firma lokasyonlarından çoklu dilde talep oluşturulabilecek. Farklı lokasyonların saat farkı ve çalışma takvimleri ile uyumlu çalışacak süreç ile talepler gecikmeden eşgüdümlü olarak yönetilecek. Gelişmiş raporlama ile tedarikçi performansından ürün-hizmet fiyatlarının geçmiş kıyaslamasına dek tüm raporlar anlık olarak görülebilecek.

Küresel ekonomide, değişen şartlara uyum sağlamanın anahtarı dijital dönüşümden geçiyor. Bu değişimin önemine inanan Medkon Lines , iş süreçlerini global ölçekte yönetebileceği bir BPM platformu olan Emakin’e taşıyarak rekabet gücünü artırmaya devam ediyor.

By Ecem Kurumsuz 15 Apr, 2024
We're absolutely thrilled to announce that we'll be exhibiting at the UNLOCKPOTENTIAL @BEYOND2024 segment of the 4th BEYOND Exhibition in Thessaloniki this April.
innovation days
By Ecem Kurumsuz 21 Dec, 2023
Emakin was at Huawei Cloud Retail Industry Innovation Day!
Share by: