Mobil BPM Pazarının Yükselişi

Dünya çapındaki mobil BPM pazarının % 21,3’lük bileşik büyüme ile toplamda 5,4 milyar dolara ulaşması bekleniyor.  

Mobil BPM'in Mobil BPM’in en önemli unsurlarından olan otomasyon % 24.5’in üzerinde büyüme potansiyeli sergilemektedir. Bu büyümeyi destekleyen değişken dinamikler, bu alandaki işletmelerin piyasanın değişen nabzını takip etmesini kritik hale getiriyor. 

2025 yılına kadar 3,5 milyar doların üzerine çıkmaya hazırlanan otomasyon, küresel büyümeye önemli bir ivme ekleyerek sağlıklı kazançlar getirecektir.

Gelişmiş dünyayı temsil eden Birleşik Devletler % 24,1’lik bir büyüme ile artan ivmesini sürdürecektir. Dünya ekonomisinde önemli bir unsur olmaya devam eden Almanya, önümüzdeki 5 ila 6 yıl içinde bölgenin büyüklüğüne ve nüfuzuna bağlı olarak büyümesine 172 milyon doları ekleyecektir. Bölgede 251,6 milyon doların üzerinde öngörülen talebin Avrupa pazarlarından gelmesi öngörülüyor. 

Japonya’da, otomasyon analiz döneminin sonuna kadar 275,4 milyon dolar tutarında bir pazar büyüklüğüne ulaşacaktır. Dünyanın ikinci büyük ekonomisi ve küresel pazarlardaki yeni oyun değiştirici olarak Çin, önümüzdeki birkaç yıl içinde % 20,2 oranında büyüme potansiyeli sergiliyor. İstekli işletmeler ve onların zekice hareket etmesi ve adreslenebilir fırsatlar ile yaklaşık 898,7 milyon dolar ile lider olacaktır. Asya-Pasifik’te gelişmekte olan ülkelerde çeşitli makroekonomik faktörler ve iç pazar güçleri ile talep modellerinin büyümesini ve gelişmesini şekillendirecektir. 

Kaynak: Global-Mobile-BPM-Industry https://www.reportlinker.com/p05799147/Global-Mobile-BPM-Industry.html?utm_source=GNW

Merve Karakuş - Ürün Mühendisi Merve Karakuş

By Ecem Kurumsuz 15 Apr, 2024
We're absolutely thrilled to announce that we'll be exhibiting at the UNLOCKPOTENTIAL @BEYOND2024 segment of the 4th BEYOND Exhibition in Thessaloniki this April.
innovation days
By Ecem Kurumsuz 21 Dec, 2023
Emakin was at Huawei Cloud Retail Industry Innovation Day!
Share by: