6Kare ve QBS International Avrupa’da Emakin BPM Çözümlerini Sunacak

6Kare Bilgi Teknolojileri olarak iş ortaklığı programımızı büyütmeye devam ediyoruz. Bu doğrultuda 6Kare ile satış ortaklığı anlaşması imzalayan QBS International, Avrupa pazarındaki kurumsal müşterilerine Emakin’in on-prem, cloud ve private cloud altyapı çözümleriyle ulaşacak.

6Kare ve QBS in iş birliğiyle, Avrupa’daki kurumsal firmalara İş süreçleri/iş akış yönetimi, GDPR ve belge yönetimi ihtiyaçları için %100 yerli BPM çözümü Emakin ile hizmet sunacağız.

QBS Teknoloji QBS grubunun bir parçası olan QBS International’ın merkezi Londra’da bulunuyor. Avrupa genelinde altı bölgesel ofisi bulunan QBS’in şu anda İrlanda, Almanya, İsveç ve Litvanya’da ofis ve temsilcileri bulunuyor. Nitelikli yazılım dağıtım hizmetleri sunan QBS, ek olarak teknik ve satış desteği, planlama, entegrasyon, eğitim, destek faaliyetleri gibi ek hizmetler de sunuyor.

By Ecem Kurumsuz 15 Apr, 2024
We're absolutely thrilled to announce that we'll be exhibiting at the UNLOCKPOTENTIAL @BEYOND2024 segment of the 4th BEYOND Exhibition in Thessaloniki this April.
innovation days
By Ecem Kurumsuz 21 Dec, 2023
Emakin was at Huawei Cloud Retail Industry Innovation Day!
Share by: