SS Desk: Smart Service Desk

6Kare Ailesi olarak hızlı ve pratik hizmet sunumu için tasarlanmış olduğumuz akıllı destek uygulaması çözümü Smart Service Desk’i sunmaktan gurur duyuyoruz.

Smart Service Desk ile tüm destek süreçlerinizi tek platformda toplayabilirsiniz. SS Desk ile mobilize bir çalışma süreci içerisinde olup, hızlandırılmış şekilde iç ve dış destek taleplerinizi yanıtlayabilirsiniz.
Smart Service Desk takım çalışmanın en kolay yoludur.

SS Desk WEB Entegrasyonu sayesinde Email, chat, sosyal medya farklı kaynaklardan gelen çağrılarınızı SS Desk üzerinde toplayabilir, otomatik yönlendirmeler yapabilirsiniz.

Çağrılarınızı toplu halde yöneterek zamandan tasarruf edip, tekrarlayan işlerinizi SS Desk’e bırakabilirsiniz.

SLA Kritik Çağrı uygulaması ile birlikte acil veya önemli konulardaki çağrılarınıza otomatik olarak öncelik atayabilir, ilgili kişilere yönlendirmeler yapabilirsiniz.

Müşteri veya çağrılarınızı uygulama üzerinde kategorize edebilir, yine otomatik raporlamaları bu doğrultuda sistem üzerinden çekebilirsiniz.

SS Desk ile birlikte çağrı destek sürelerinizi anlık veya total olarak takip edebilir, müşteri veya konu bazlı detaylı hesaplamalar yapabilirsiniz.

Size sunabileceğimiz tüm diğer özellikleri keşfetmek üzere SS Desk WEB Sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

By Ecem Kurumsuz 15 Apr, 2024
We're absolutely thrilled to announce that we'll be exhibiting at the UNLOCKPOTENTIAL @BEYOND2024 segment of the 4th BEYOND Exhibition in Thessaloniki this April.
innovation days
By Ecem Kurumsuz 21 Dec, 2023
Emakin was at Huawei Cloud Retail Industry Innovation Day!
Share by: