Bocchi ailemize katıldı

Modern ve insan odaklı tasarım anlayışını, yüksek teknoloji ile birleştirerek seramik alanında sektörün lokomotif firmaları arasında yerini alan Bocchi 6Kare ailesine katıldı. Bocchi de artık Satın alma ve e fatura süreçlerini Emakin üzerinden yürütecek.

Satın alma süreçlerinizin her adımını gözlemlemek, kolaylaştırmak ve kontrol altında tutmak ister misiniz? Siz de Emakin ile satın alma talebi oluşturabilir, ilgili kişilere görevler atayabilir, tekliflerinizi değerlendirebilir, numaralandırabilir, e fatura sürecinize entegre edebilirsiniz.

Son derece şeffaf yürüttüğünüz satın alma sürecinizde otomatik miktar, fiyat ve fatura kontrolleri ile mutabakat süreçlerine harcanan efor ve zaman geride kaldı.

Emakin ile e-fatura üzerindeki her değeri veya açıklamayı bir kriter olarak kullanarak bu kriterlere göre bir e-faturanın değerlendirme ve onay sürecinde kimlerin görev alacağını belirleyebilirsiniz.

Onay süreci E-Faturanın alımından hemen sonra başlar ve sürece dahil olan kişilere görev aldıkları iş adımları otomatik olarak yönlendirilir. 
Her bir onay sorumlusu kişi yeni fatura gelmesi durumunda e-posta ile bildirim sayesinde mobil veya masaüstü ara yüz sayesinde kolaylıkla onay verebilir. Onay vermeyi unuttuğunuzda periyodik olarak sistem size tekrar hatırlatma mesajı gönderecektir.

Emakin’nin kullanıcı dostu ara yüzü ile satın alma ve fatura süreçlerinizde standartlara uyarken iş akışınızı basitleştirebilirsiniz.

By Ecem Kurumsuz 15 Apr, 2024
We're absolutely thrilled to announce that we'll be exhibiting at the UNLOCKPOTENTIAL @BEYOND2024 segment of the 4th BEYOND Exhibition in Thessaloniki this April.
innovation days
By Ecem Kurumsuz 21 Dec, 2023
Emakin was at Huawei Cloud Retail Industry Innovation Day!
Share by: