Emakin ile Vaka Yönetimi Nasıl Yapılır?

Bir şikayet vakasını çözüme kavuşturmak için; yoğun bir mail ve telefon trafiği içerisinde bulunmak ve ilgili dökümanlar üzerinde inceleme yapmak gerekir. Ayrı ayrı bir çok bilgiyi bir araya getirmeye çalışmak iş sürecinizi zorlaştırır ve zaman kayıplarına neden olur.

Emakin BPMS size vaka yönetimini tek platfom üzerinden gerçekleştirme imkanı sunar. 

Süreci yalınlaştırır, hız ve kontrol kazandırır. 

Sorun, işlem, talep, teklif, geliştirme v.b. karmaşık iş faaliyetlerinin çözümünü sağlamak için belirli bir süre için”açılan” ve “kapatılan” her işlem, hizmet veya yanıt Emakin’de “vaka” olarak ele alınabilir.

Organizasyonun içinden ve dışından birden fazla kişi veya birden çok belge ve mesaj içerebilir.

Vaka yönetimini süreç yönetiminden ayıran özellik; süreç akışını birincil özne olarak düşünmek yerine, vaka bilgilerini ön plana koyarak işletme performansını iyileştirmektir.

Vaka bilgilerine üzerinde çalıştığınız süre boyunca her an erişebilir ve yapılan işlemlerin resmi kaydı olarak arşivleyebilirsiniz.

Emakin Vaka Yönetimi ile takip gereken işlerinizi, sistemde bir vaka olarak ele alabilir, grup kanalları ile farklı ekiplerle süreçlerinizi tek platform üzerinden rahatlıkla yönetebilirsiniz.

By Ecem Kurumsuz 15 Apr, 2024
We're absolutely thrilled to announce that we'll be exhibiting at the UNLOCKPOTENTIAL @BEYOND2024 segment of the 4th BEYOND Exhibition in Thessaloniki this April.
innovation days
By Ecem Kurumsuz 21 Dec, 2023
Emakin was at Huawei Cloud Retail Industry Innovation Day!
Share by: